Over Vendix Retailprojecten
Verstand van interieurbouw, vertrouwd met retail

Bij de realisatie van winkels, komen twee specialismen samen. Interieurbouw en retail. Dat zijn precies de twee disciplines die centraal staan in de historie van Vendix Retailprojecten. Oprichter John Donkelaar kent het interieurbouwvak van binnenuit. Vele jaren was hij betrokken bij het voorbereiden, begeleiden en uitvoeren van interieurbouwprojecten.

In al die jaren leerde hij ook de retailbranche van binnenuit kennen. De branche waarin het draait om traffic. Om de conversie van bezoeker naar klant. Om een slimme routing en overtuigende productpresentaties. De retail is, kortom, een vak apart.

Binnen Vendix Retailprojecten komen de twee specialismen interieurbouw en retail samen. Wij voegen er een derde specialisme aan toe: projectmanagement. Dat maakt ons tot een partner van interieurbouwers en retailers. We spreken de taal van beiden, maken waar nodig de vertaalslag tussen retailconcept (lees: ondernemersdroom) en techniek. In dat opzicht zien we het als onze missie om dromen waar te maken.

Het mooiste moment? Als de zaak opengaat, de kassa rinkelt en klanten tevreden de deur uitgaan. Dan is het project geslaagd. Wij gaan ervoor.

Ontdek de kracht van Vendix Retailprojecten. En de zaak kan open.

block-image
Carla van Fulpen van Hairmatters Leiderdorp en Oegstgeest

“Ons nieuwe interieur is
prachtig en exact volgens afspraak opgeleverd!”

Ook een tevreden klant worden?
Wij zijn sterk in:
  • Het begeleiden van interieurbouwprojecten
  • Helpen keuzes te maken
  • Coördineren van alle disciplines
  • Bewaken planning en budget
191